7 Ocak 2014 Salı

YENİDEN HAYATA DÖNMEK

Ne güzel insanın sağlıklı insanlar gibi yaşaması , hayatını devam ettirmesi... 12 Kasım itibari ile hayatım olumsuz yönde yön değiştirdi. O hafta geçirdiğim en kötü haftalardı. 18 Kasım itibari ile doktora gidiş ve zorlu sürecin başlaması. Gerçi ilk satırları okuduğunuzda eminim kötü şeyler canlandırdınız. Sizi fazla meraklandırıp üzmek istemiyorum o yüzden de hemen yazmak istiyorum. Hayatımıza yeni bir kişinin katılacağını öğrendik . Öğrendik öğrenmesine ama benim hiç mutlu bir halim yoktu. Zorlu bir süreç başladı ve ben neredeyse 7 hafta kabus gibi geçen haftalar yaşadım. Yemek yiyemiyor, konuşmuyor , normal bir yaşantı süremiyordum. Yaşam kalitem düşmüş, halim hiç kalmamıştı. Yemek yiyenlere, konuşanlara , yürüyenlere gıpta ile bakar olmuştum. Hayat, iş ve yatak arasında geçti. İşler de yoğundu ama benim dayanmam lazımdı. Hergün saatleri ve dakikaları saydım. Mide bulantılarım , halsizliğim çok fazlaydı ve ben tabiri caizse yürüyen ölü gibiydim. Neyseki sıkıntılarım 12.hafta itibari ile hafiflemeye başladı. Şu an ise diğer haftalara göre şükürler olsun çok iyiyim. Gerçi hafif bulantılarım vara ama ben buna razıyım. İnsan işte bu durumlarda anlıyor yaşamanın , sağlığının yerinde olmasının ne kadar büyük bir nimet olduğunu. Yürüyebilmenin, yemek yiyebilmenin, vucüdunda bir sıkıntı olmamasının ne güzel birşey olduğunu.
Kesinlikle sağlığınızın kıymetini bilin, ufak sorunları kafanıza takmayın ve yaşadığınız her anın farkına varıp şükredin ve tadını çıkarın.
Bu süre zarfında özellikle eşimin desteği çok büyüktü. Hiç tiksinmeden midem bulantılarımın sonuçlarına katlandı ve hep yanımda oldu. Serum takılırken hep başımda bekledi :) ve hep beni motive etti.
Annemin, babamın hatta oğlumun bile desteği çok büyüktü.
İş arkadaşlarımın da desteğini unutamam . Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Hep yanımdaydılar ve beni destekleyip kendimi iyi hissetmem için ellerinden geleni yaptılar.
İnşallah daha da iyi haftalar olacak ve ben de artık tadını çıkarabileceğim durumumun :)
Bu arada yeni yılınızı kutluyorum. Umarım herkes için sağlıklı ve tüm isteklerini gerçekleştirebileceği sevgi ve umut dolu bir yıl olur.
Yılbaşı geçti ama bizim masamızdan birkaç fotoğraf eklemek istedim.
Sevgiler...





5 yorum:

  1. Çekilen sıkıntıya değecek kadar harika bir şey, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :) Hepimize mutlu, huzurlu yıllar ...

    YanıtlaSil
  2. Çok çok geçmiş olsun. Dilerim tüm süreci sağlıklı bir şekilde tamamlayıp mutlu sonla kapatırsınız. Sağlıklı bir yıl diliyorum size ve ailenize!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. Umarım sizin içinde 2014 çok güzel bir yıl olur. Sevgiler

      Sil
  3. Hayirlisi olsun :) bebeginizi saglikla elinize almanizi dilerim
    Fotograflarda cok hos
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil