23 Nisan 2013 Salı

Sevinin Çocuklar, Övünün Büyükler 23 Nisan Kutlu Olsun




Çocuk olmak ne güzel şey. Mutlu olmaları , o temiz ve saf hallerini hiç kaybetmemelerini istiyorum. İnsan onlara bakınca tüm kötülükleri, sıkıntıları unutabiliyor. En azından ben öyleyim. Arada çok üzgün olduğum zaman oğluma sarılıp sıkıntılarımı unuttuğumu söylerim. Oğlum da bunu bildiği için ne zaman beni üzgün görse "Anneciğim gel de sarılalım, sıkıntılarını unut."  der. Bunu dediği an bile yüzümde bir tebessüm oluşur. Çocuklar hayat için umut, neşe, hayata tutunma sebebi kısaca yaşam kaynağıdır. Sadece bugün değil hergün mutlu olup, hep sevinç içinde masum hallerini kaybetmemeleri en büyük dileğim...
Bu sene de oğlum ve sınıfındaki arkadaşları için aşağıdaki küçük hediyeleri hazırlayıp, gönderdim. Geçen yıl kendim dağıtmıştım. Bu yıl ise çalıştığım için gidemedim. Öğretmenimizden dağıtmasını rica ettim. Öğlen tatilinde öğretmenimiz telefonla aradı. Telefonda çocukların koro halinde söylediği güzel sözleri duyunca çok duygulandım,  boğazım düğümlendi, çok mutlu oldum. Halbuki amaç onları mutlu edip sevindirmekti ama ben daha çok sevinip, mutlu oldum.
Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.




3 yorum:

  1. Ne kadar güzel düşünmüşsünüz. Çocukları mutlu etmek, yüzlerinde bir tebessüm oluşmasına vesile olmak dünyadaki hiçbirşeye değişilmez. Size katılıyorum ben de ne zaman oğluma sarılsam, öpsem dünya duruyor sanki herşey tozpembe geliyor o an insana, Allah eksikliklerini, üzüntülerini göstermesin inşaallah.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar çocuklar çok sevinmiştir çok güzel bir fikir olmuş sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. süpersin yine tatlım

    YanıtlaSil